Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Halkalı Borsa İstanbul Çok Programlı Anadolu Lisesi

Telefon : 212 495 42 56
Belgegeçer : 212 495 45 66
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://halkaliimkbmesleklisesi.meb.k12.tr
Adres : Halkalı Merkez Mahallesi Orhangazi Cad. no3 Küçükçekmece / İSTANBUL
VİZYON : HALKALI İMKB ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ OLARAK VİZYONUMUZ Bu ilke ve amaçlar doğrultusunda çevresine, milletine ve tüm insanlığa faydalı bireyler olarak yetişmelerine zemin oluşturacak eğitim ortamı hazırlamak ve sunmaktır. Our vision In line with these goals and principles, our vision is to prepare and present the educational environment that provides a basis for raising beneficial individuals to our nation, finally to humanity.
MİSYON : HALKALI İMKB ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ OLARAK MİSYONUMUZ Özünü tanıyan, insan olmanın değerini ve sorumluluğunu bilen, Atatürkçü, çağdaş düşünen,üreten sorgulayan araştıran mutlu bireyler yetiştirmektir. Our mission To raise individuals who can search and question, know their origins, recognize the value and responsibility of being human, think modern as Kemalist.
BAŞARILAR : UYUŞTURUCU MADDE KULLANIMINI ÖNLEME SLOGAN YARIŞMASI´nda öğrencimiz Müberra Oruç Türkiye 3.sü olmuştur. BENDE YAZARIM HİKAYE YARIŞMASI´nda Öğrencimiz Yasemin Yalçın İlçe 7. olmuştur. KARDEŞLİK VE MÜLTECİLİK KONULU KARİKATÜR YARIŞMASI´nda öğrencilerimiz 3.lük ve Mansiyon kazandılar. KURAN´I KERİM´İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI´nda Öğrencimiz Zeynep Altundağ İlçe 2. olmuştur. SERBEST TEKNİK AFİŞ YARIŞMASI´nda öğrencilerimiz, 12. Sınıflarda 1. lik, 10-11. sınıflarda Mansiyon Ödülü kazanmışlardır. KÜÇÜKÇEKMECE BİLGİ EVLERİ 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ KONULU RESİM YARIŞMASI´nda öğrencimiz Hatice Şimşek İlçe 2. si olmuştur.

Öğretmen :69
Öğrenci :1062
Derslik :25
Atölye-İşlik :12
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :1
Müzik Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Oyun Odası :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3420
Yemekhane :2
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Saatler : Başlama Saati : 08:30 Bitiş Saati : 17:00
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce, Almanca
Isınma : Kalorifer
Servis : OKULUMUZDA SERVİSLE ULAŞIM MEVCUTTUR.
Ulaşım : Okulumuza toplu taşıma araçları ile ulaşabilirsiniz.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Küçükçekmece Halkalı Merkez Mahallesinde olup Yahya Kemal Beyatlı Gösteri merkezinin yanındadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine uzaklığı 20 km ilçe merkezine uzaklığı 4 km dir.
Kontenjan Bilgileri : 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılında, Anadolu Lisesine 200 öğrenci, Meslek Lisesine 120 Öğrenci alınacaktır. Meslek Lisesinde sadece Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Moda Tasarım Teknolojileri, Grafik ve Fotoğraf Alanı bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler : Masa Tenisi Genç Kızlar İlçe 1.si, İl 4.sü, Bölge 2.si, Türkiye 12.si KÜÇÜKÇEKMECE OKUL OLİMPİYATLARI BADMİNTON İlçe 1.si KÜÇÜKÇEKMECE OKUL OLİMPİYATLARI MASA TENİSİ İlçe 1.si KÜÇÜKÇEKMECE SPOR OLİMPİYATLARI GENÇ KIZLAR FUTBOL İlçe 3.sü
Bilimsel Etkinlikler : 2019-2020 yılında yaptığımız TÜBİTAK 4006 Fuarımız ile 10 farklı alanda, 12 proje hayata geçirildi. Projede 12 öğretmen ve 40 öğrenci görev almıştır.
Proje Çalışmaları : TAHA HOLDİNG ile Okul Sanayi İşbirliği protokolü bulunmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında "İstihdam İçin Staj, Staj İçin Erasmus" projesi ile 18 öğrencimiz yurt dışında staj yapma imkanı elde etmiştir.
Yazdır :